Hakuohje

Kirjoita hakukenttään halutut hakutermit. Artikkeleiden haku tapahtuu sekä erikseen indeksoitujen että tekstissä esiintyvien sanojen perusteella.

Jokaiseen artikkeliin on määritelty löytymistä helpottavia termejä, eli artikkeli on indeksoitu sanoilla, jotka kuvaavat sen sisältöä. Lisäksi tekstejä indeksoidaan muun muassa kirjoittajan, erikoisalan ja artikkelityypin mukaan. Tekstissä esiintyvät sanat voivat olla mitä tahansa sanoja tai vain osia niistä.

Hakusanoja voidaan yhdistää yksinkertaisesti välilyönnillä, esimerkiksi hakutermeillä "lapsi kuume" haetaan artikkelit, jotka käsittelevät sekä lapsia että kuumetta. Hakusanojen yhdistämiseen voi käyttää myös sidossanoja ja sekä tai.

Voit laajentaa hakua katkaisemalla sanan *-merkillä (esim. uni*). Hakutermeissä merkkejä voidaan korvata sekä tähdellä (*) että kysymysmerkillä (?). Tähti korvaa yhden tai useampia merkkejä, kysymysmerkki vain yhden merkin.


Yksittäisen sanan tai termin hakeminen aukiolevalta sivulta (esimerkiksi suositustekstistä)

Käytä selaimen ylävalikosta löytyvää Muokkaa > Etsi tältä sivulta-valikkoa tai pikanäppäinkomentoa CTRL + F.Päivitetty $pubDateFormat